mumsigasaker

I den här bloggen kan du läsa om mat och annat gott som jag lagar eller äter. Hoppas att du kan få tips och idéer. Välkommen!

Kämpa lite till!

Kategori:

Snart är jag klar med skolan vilket känns otroligt skönt. Det har varit en tuff termin! Uppsatsen är inlämnad och nu sitter jag och läser en annans uppsats. På måndag blir det opponering och då får jag reda på vad jag behöver göra på min uppsats för att få den godkänd. Jag hoppas verkligen att det inte är mycket för jag är väldigt trött på allt som har med uppsatsskrivande att göra! Men lite kämparglöd finns trots allt kvar hos mig.

Jag har två fantastiska resor att se fram emot i sommar så det känns otroligt skönt och framförallt roligt.

Redan den 9:e juni bär det av till Grekland närmare bestämt Kreta för en veckas semester tillsammans med Julia och Emelie:) Vi ska bo på ett allinclusive hotell, som verkar hur bra som helst.

Min andra resa ska jag göra med min kära syster Therese och hennes bästa vän Erica. Och vi ska åka till... NEW YORK!!!!!! Det känns så overkligt att jag ska åka dit, så himla häftigt. Jag ska vara där en vecka men T och E stannar två veckor. Jag har inte roligt råd med det eftersom jag inte ska jobba något i sommar.

Sommarkärlek
Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: