mumsigasaker

I den här bloggen kan du läsa om mat och annat gott som jag lagar eller äter. Hoppas att du kan få tips och idéer. Välkommen!

Happy 4th of July

Kategori: Allmänt

Igår så var det Independence day, 4th of July. Det var den 4 juli 1776 som Amerika förklarade sig självständiga från Storbritannien och därför firas denna dag!

Vädret visade sig inte från sin bästa sida. När vi åkte in till Manhattan så var det molnigt men det regnade inte. Men när vi kom fram till Coney Island så regnade det. Vi åkte dit för att se korvätartävlingen men vi kom dit väldigt sent och han bara se de två sista minuterna. Killen som vann åt 61 korvar på 10 minuter!! Helt galet! Han har världsrekordet som är 69 korvar. Men igår så hade han tydligen friat till sin flickvän under tävlingen, det var kanske därför han bara hann äta 61 den här tävlingen. Trots regnet tog vi oss en liten promenad. På Coney Island så finns det en strand och massa med karuseller. Hade varit roligt att spendera en solig dag där.

Vi åt lunch på Manhattan, på Ruby Tuesday. Det var väldigt gott. Efter vi hade ätit gick vi och köpte tjockare tröjor för det var ganska kyligt och det regnade fortfarande men när vi kom ut från affären så hade solen börjat skina. Vi begav oss mot Brooklyn och hittade en fantastisk plats att se fyrverkerierna ifrån, vi kunde till och med se Frihetsgudinnan. Det var helt klart värt att vara där tre timmar innan showen började. Jag har aldrig sett en sådan fantastiks fyrverkerishow förrut. Vi var alla väldigt nöjda efter en fantastik dag tillsammans.

Idag ska vi åka till Woodbury outlet efter vi ätit brunch här på skolan:)

Såg att ni har fint väder i Sverige, så glad för er skull!
Kramar

Kommentarer

 • Pappa säger:

  Jag är så himla glad för din skull Sara.
  Lite avundsjuk oxå:-)
  Have a ball

  2014-07-05 | 16:05:35
 • Sofie säger:

  Härliga bilder Sara!

  2014-07-06 | 11:51:12

Kommentera inlägget här: