mumsigasaker

I den här bloggen kan du läsa om mat och annat gott som jag lagar eller äter. Hoppas att du kan få tips och idéer. Välkommen!

Frukfrossa

Kategori:

Kvällen har spenderats med världens bästa Lisa! Vi har ätit massor av frukt, tittar på Let's dance och pratat en massa:) Tack Lisa för ikväll<3

Kärlek
Sara

Doptårtan

Kategori:

Det är full fart konstant nu känns det som men tyvärr inte med bakning. Jag håller på att skriva uppsats och det tar mycket tid och kraft.

Den 13 april döptes fina Ellie i Ängby kyrka och jag hade äran att få baka doptårtan. Som jag skrev i förra inlägget så gjorde jag en våningstårta som jag fyllde med vaniljkräm och hallongrädde. Det var både vaniljbottnar och chokladbottnar. Den blev väldigt god och rätt så fin tycker jag att den blev också.

Kramar och massa kärlek
Sara

Låååååång dag!

Kategori:

Allt tar alltid mycket längre tid än vad jag tänker mig. Nu sitter jag på tuben på väg hem.

Idag har det bakas 3 plåtar med tårtbotten som jag delade på hälften. Jag gjorde en våningstårta som jag fyllde med vaniljkräm och hallongrädde. Imorgon ska jag spritsa grädde och dekorera med chokladhjärtan som jag också har gjort idag.

Jag bakade närmare 100 bullar tror jag. Det blev kanelbullar och bullar fyllda med vaniljkräm. Det blev väldigt mycket deg och bunkarna jag använde var lite för små visade det sig, haha:)

Nu ska det bakas!

Kategori:

Jag vet inte riktigt vad som hände med mitt bloggande. Det har varit och är väldigt mycket i skolan nu. Inte lång tid kvar nu tills jag är LÄRARE! Det känns fantastiskt bra, ser fram emot att komma ut i verkligheten.

Nu är jag på väg hem till Samira för att baka till Ellies dop som är imorgon. Det ska bakas tårta och två sorters bullar:)

Smakade ännu en ny glass från GB, var lite skeptisk men den var riktigt mumsig. Smakade inte så mycket popcorn. I mitten är det massor av god kolasås:)

Massor av kärlek
Sara