mumsigasaker

I den här bloggen kan du läsa om mat och annat gott som jag lagar eller äter. Hoppas att du kan få tips och idéer. Välkommen!

New York del 1

Kategori: Allmänt

Jag hade en fantastisk vecka i New York tillsammans med underbara Tessie och Erica. Det var inte alls roligt att säga hej då till dem när det var dags för mig att bege mig till flygplatsen när de istället skulle inleda sin andra vecka i NY. Redan i taxin på väg till flygplatsen längtade jag tillbaka till denna häftiga och underbara stad. Det är svårt att sätta ord på vad som gör NY till den bästa staden jag har upplevt men det är väl så att den har ALLT och lite till. Jag visste redan efter första dagen i NY att jag måste åka tillbaka dit och nu vill jag åka tilbaka ännu mer. Jag hann såklart inte hinna att se och göra allt det jag skulle vilja göra, tiden gick väldigt snabbt, så tillbaka till The big apple ska jag! 
 
En bild säger mer än tusen ord, brukar man ju säga, så här kommer en bildbomb men även några ord.
 
Det finns många söta ekorrar i parken.
Det smakade gott med Frozen Fruit i värmen.
 
 
Min maskott Sköldis fick agera modell vid sköldpaddsdammen. En kvinna trillade i dammen när vi var där men hon fick snabbt hjälp att ta sig upp. Förhoppningsvis kan hon se det som ett roligt semesterminne som vi andra som tittade på fick.
 
 
 
När vi besökte parken en andra gång så tog vi en cykeltaxi bort till Strewberry field där det finns en minnesplats för John Lennon som blev mördad i New York 1980.
 
 
Tanken var att vi sedan skulle strosa runt i parken men vi slog oss ner som så många andra vid den fantastiske mannen med gitarren. Han berättade att han spelat och sjungit i Central park i 20 år. Det var många New York bor där och tittade och han är tydligen rätt känd i New York. Duktig var han verkligen och en tjej vid namn Teresa sjöng några låtar med honom också och många människor dansade då:) Härlig stämning.
 
Nu krånglar uppladdningen av bilder så mer om New York kommer i nästa inlägg.
 
Love
Sara
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: