mumsigasaker

I den här bloggen kan du läsa om mat och annat gott som jag lagar eller äter. Hoppas att du kan få tips och idéer. Välkommen!

New York del 2

Kategori: Allmänt

Även fast det hände mycket i Central Park så var det en skön oas och jag tror många New Yorkbor är tacksamma för att de har Central Park. Time Square är inte en skön oas där man går och kopplar av, där är det full fart och massor av neonskyltar och underbart på sitt sätt.
 
 
 
 
 
Vi var inne på Toys R Us, som har en väldigt häftig butik på Time square. Det blir häftigt den dag då Tessie bossar över denna butik;)
 
M&M har en butik här också.
Och vi behövde såklart köpa lite gott. Många olika smaker hade dem, b la kokos, jordnötssmör, mandel.
 
Vi var och såg Frihets gudinnan en dag också. Vi tog gratisfärjan över till Staten Island så vi kom inte så nära henne men med maximal zoom så var jag ändå nöjd!
 
 
Där är hon, Frihetsgudinnan, hon finns på riktigt och inte bara på film:)
Fina New York!
 
Vi var också och besökte The memorial 9/11. De har verkligen gjort platsen där tvillingtornen stod vacker. Det var väldigt känslofyllt att vara där, många tankar som kom upp i huvudet. Tänk paniken som fanns vid den platsen den elfte september 2011. Det fanns två fontäner (eller hur man nu ska beskriva dem) en för vardera torn. Runt om så fanns namn på de som omkom i den fruktansvärda terrorattacken. 
 
Kärlek
Sara
 
Ps. Mer från NY kommer, det är ju trots allt en riktigt mumsig stad:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: